Ana Hickmann Naočare

Ana Hickmann kolekcija izražava istinsku ženstvenost i bezvremensku eleganciju.

Koncept brenda je -dostupni luksuz- što podrazumeva savršeni spoj elegancije, estetike i dizajna kombinujući savremenu tehnologiju i složene detalje. Karakteristike su upotreba visoko kvalitetnih materijala, kombinujući specifične detalje i moderni dizajn. Modernizacija i tradicija pomešane su sa elegancijom i jednostavnošću.

Ono što posebno izdvaja kolekciju Ana Hickmann od drugih jeste specifičan sistem za ručice naočara, duo-fashion, koji dozvoljava rotacije u kretanju otkrivajući kombinacije boja i iznenađujuće kombinacije materijala. Duo- Fashion ručice predstavljaju najnoviju inovaciju sa ručicama hexagonal oblika. Ovaj sistem omogućuje dva izgleda u jednom okviru. Dostupan je u modelima mačijeg i kvadratnog oblika u kombinaciji acetata i metala.

Ana Hickmann postala je u kratkom vremenu jedan od omiljenijih brendova među ženama. Njegova posebnost, elegancija i detalji izdvajaju ovaj brend od ostalih. Njihovi proizvodi su izrađeni od najboljih materijala kako bi se garantovao pravi kvalitet proizvoda. Svi su procesi pažljivo napravljeni da nude udobne, jedinstvene i originalne modele. Njihovi modeli imaju inovativne stilove kao upečatljivi dizajni. Nova kolekcija kombinuje različite elemente koji pružaju jedinstven proizvod. Karakteristične su po originalnim bojama i dobijenim od celulodinog acetata Kolekcija naočara Ane Hickmann sadrži širok izbor modela. Možete odabrati onaj koji se najbolje prilagođava vašim ukusima. Možemo pronaći i moderne i odvažne okvire te elegantne i klasične.

Brend je nastao 2002. Stvorila ga je brazilska manekenka Ana Hickmann, koja takođe ima vlastite linije odeće, kozmetike, obuće i naočara.
Ana Hickmann rođena je u Brazilu. Radila je u mnogim zemljama kao Velika Britanija, Tajland, Japan i Portugalije.
Hickmann je brend koji ne ostavlja nijednu damu ravnodušnom.
Vaša Optika Lučić
Milana Rakića 1 Zvezdara
Info@optikalucic.com
011.3835.902 .

U skladu sa najnovijim merama Vlade Republike Srbije, a u želji da Vam i u narednom periodu budemo što dostupniji, korigovali smo rad naše poslovnice. Tako da, od petka 03.04.2020. godine, radno vreme je radnim danom od 9h do 20h, subota je 09h-15h.
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, Optika Lučić je preduzela sve neophodne mere radi prevencije širenja virusa COVID-19.
 1. Kako bismo maksimalno zaštitili Vaše i zdravlje naših zaposlenih preporučujemo Vam da:
 2. Ukoliko čekate u redu, držite se na preporučenoj udaljenosti u odnosu na ostale klijente i zaposlene
 3. Koristite platne kartice za plaćanje (po mogućstvu obavljate beskontaktno plaćanje
 4. Kupujete online bez odlaska na prodajno mesto kada je god to moguće.
Opšte preventivne mere zaštite od korona virusa
 • Ruke perite sapunom i vodom najmanje 20 sekundi. Van kuće koristite gelove za suvo pranje ruku ili alkohol sprej.
 • Ne dodirujte lice neopranim rukama (usta, oči, nos)
 • Prilikom kašljanja ili kijanja koristite unutrašnju stranu lakta ili maramicu.
 • Izbegavajte rukovanje, grljenje i ljubljenje prilikom pozdravljanja.
 • Izbegavajte okupljanja sa većim brojem ljudi u zatvorenom prostoru.
 • Zatvoren prostor u kom boravite češće provetravajte
 • Ukoliko koristite masku, ona mora da prijanja na lice, da pokriva nos i usta.
sr_RSSerbian