Varilux® – savršen vid na svim udaljenostima

Današnji presbiopi žive sve bržim tempom, a multitasking  aktivnosti zahtevaju brzo prilagođavanje i  menjanje vizualnog fokusa. Kako bi otišli korak napred, shvatajući potrebe današnje evolucije i stavljajući svoje korisnike u srce inovacija,  kako bi im ponudili što bolje rešenje za presbiopiju, Essilor kao vodeći  proizvođač sočiva predstavlja revoluciju u progresivima – Varilux® X – novu generaciju progresivnih sočiva!

Essilorov istraživački tim je u razvoj uključio fokus grupu od čak  3.000 presbiopa iz celog sveta, da vam donesemo najbolje rešenje uz oznaku – POTVRDILI NOSIOCI.

Varilux® Raspon:

Uz Varilux X savremena tehnologija radi u službi Vaših očiju! Ova progresivna sočiva se još bolje i prilagođavaju potrebama nosioca od dosadašnjih Variluxa. Osiguravaju opažanje svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire, pružaju najprirodniji položaj tela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane  za generaciju nosioca koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računare i uvek su “on-line”.  Nosilac vrlo brzo oseti  sve prednosti jednog para naočara za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsavremenijom tehnologijom dorade je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalni period prilagođavanja.

Zato što se savršeno prilagođava potrebama moderne generacije presbiopa, Varilux X revolucionaran je odgovor za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu!

Posetite nas i pitajte nas za Varilux Progresivna Sočiva.

Vaša Optika Lučić

Milana Rakića 1

U skladu sa najnovijim merama Vlade Republike Srbije, a u želji da Vam i u narednom periodu budemo što dostupniji, korigovali smo rad naše poslovnice. Tako da, od petka 03.04.2020. godine, radno vreme je radnim danom od 9h do 20h, subota je 09h-15h.
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, Optika Lučić je preduzela sve neophodne mere radi prevencije širenja virusa COVID-19.
 1. Kako bismo maksimalno zaštitili Vaše i zdravlje naših zaposlenih preporučujemo Vam da:
 2. Ukoliko čekate u redu, držite se na preporučenoj udaljenosti u odnosu na ostale klijente i zaposlene
 3. Koristite platne kartice za plaćanje (po mogućstvu obavljate beskontaktno plaćanje
 4. Kupujete online bez odlaska na prodajno mesto kada je god to moguće.
Opšte preventivne mere zaštite od korona virusa
 • Ruke perite sapunom i vodom najmanje 20 sekundi. Van kuće koristite gelove za suvo pranje ruku ili alkohol sprej.
 • Ne dodirujte lice neopranim rukama (usta, oči, nos)
 • Prilikom kašljanja ili kijanja koristite unutrašnju stranu lakta ili maramicu.
 • Izbegavajte rukovanje, grljenje i ljubljenje prilikom pozdravljanja.
 • Izbegavajte okupljanja sa većim brojem ljudi u zatvorenom prostoru.
 • Zatvoren prostor u kom boravite češće provetravajte
 • Ukoliko koristite masku, ona mora da prijanja na lice, da pokriva nos i usta.
sr_RSSerbian