Ana Hickmann naočare – Luksuz dostupan svima

Ana Hickmann naočare izražavaju istinsku ženstvenost i bezvremensku eleganciju.

Koncept brenda je “dostupni luksuz” što podrazumeva savršeni spoj elegancije, estetike i dizajna kombinujući savremenu tehnologiju i složene detalje. Karakteristika ovog brenda je upotreba visoko kvalitetnih materijala u kombinaciji sa specifičnim detaljima i moderni dizajn. Moderno i tradicionalno, a istovremeno elegantno i jednostavavno.

Po čemu se Ana Hickmann naočare izdavajaju od drugih brendova?

Ono što posebno izdvaja kolekciju Ana Hickmann od drugih jeste specifičan sistem za ručice naočara, duo-fashion. On dozvoljava rotacije u kretanju otkrivajući kombinacije boja i iznenađujuće kombinacije materijala. Duo- Fashion ručice predstavljaju najnoviju inovaciju sa ručicama hexagonal oblika. Ovaj sistem omogućuje dva izgleda u jednom okviru. Dostupan je u modelima mačijeg i kvadratnog oblika u kombinaciji acetata i metala.

Informacije o brendu i kratka istorija

Ana Lucia Hickmann (rođena 1. marta 1981) je brazilski model, TV voditeljka i poslovna žena koja je radila za: Victoria’s Secret, Niveu, L’Oreal, Wellu, Clairol i Bloomingdales. Proglašena je za jednu od najlepših žena na svetu od strane „GQ Italia“ 2001. godine. Treba napomenuti da je radila u mnogim zemljama: SAD, Velikoj Britaniji, Tajlandu, Japanu i Portugaliji…

Njen brend, AH (skraćeno od Ana Hickmann), osnovan je 2002. godine zahvaljujući partnerstvu sa „GO Eyewear“ i godišnje zarađuje 400 miliona dolara. Trenutno distribuira sopstvenu liniju: odeće, parfema, torbi, nakita, satova, cipela, naočara, naočara za sunce i kozmetičku liniju.

Ana Hickmann postala je u kratkom vremenu jedan od omiljenijih brendova među ženama u Brazilu. Njegova posebnost, elegancija i detalji izdvajaju ovaj brend u moru sličnih.

Nakon velikog uspeha u Brazilu, Ana Hickmann naočare se 2009-e godine pojavljuje u Evropi.

Brend je brzo postao poznat krajnjim potroščima zahvaljujući elegantnim modelima koje predstavlja u svojim kolekcijama u kombinaciji sa dizajnom i tehnologijom.

Sa kolekcijama koje su uvek posvećene sofisticiranim i nezavisnim ženama, 2017. predstavlja još glamurozniji imidž, apelujući na društveni život koji žene danas imaju.

Bez obzira u kojoj fazi vašeg putovanja elegancijom, dozvolite sebi da zablistate, a vaša ženstvenost će zasijati još jače.

Ana Hickmann naočare su izrađene od najboljih materijala kako bi se garantovao pravi kvalitet proizvoda. Svi procesi su pažljivo napravljeni da nude udobne, jedinstvene i originalne modele. Njihovi modeli imaju inovativne stilove kao upečatljivi dizajni.

Nova kolekcija kombinuje različite elemente koji pružaju jedinstven proizvod. Karakteristične su po originalnim bojama dobijenim od celulodinog acetata.

Kolekcija naočara Ane Hickmann sadrži širok izbor modela. Sigurni smo da lako možete odabrati onaj koji najbolje pristaje vašem senzibilitetu.

Možemo pronaći i moderne i odvažne okvire te elegantne i klasične.

Ana Hickmann naočare ne ostavljaju nijednu damu ravnodušnom.

Aktuelni modeli Ana Hickmann naočara

 • AH 6457

Ove sezone nova kolekcija naočara Ana Hickmann se oslanja na kultni duo-fashion.

Predivni modeli ukrašeni diskretnim kristalom na šarkama, omogućavaju dva različita izgleda naočara. Jedan inspirativniji za tropske krajeve i drugi blok boja u skladu sa kompletnim okvirom.

 • AH 6452

Ana Hickmann naočare su savršenog kroja za moderne i strastvene žene, kroz elegantnu duo fashion sa jedne strane šarene, a sa druge neutralniju boju koja odgovara svakoj situaciji i odevnom predmetu.

Model je dostupan u ovalnom i kvadratnom obliku, u 4 različite boje.

 • AH 6458
 • AH 6445

Posvećen poslovnim ženama, koji spajaju život i posao, ali uvek drže do elegantnog izgleda za svaku priliku.

Laki metal sa prelepim ručicama i logotipom AH uparen sa acetatnim vrhovima koji donose moderan izgled.

 • AH 1443
 • AH 3243 i 3244

Ovo su Ana Hickamann naočare luksuzne linije.

Vaša Optika Lučić

Milana Rakića 1 Zvezdara

Info@optikalucic.com

011/3835-902

U skladu sa najnovijim merama Vlade Republike Srbije, a u želji da Vam i u narednom periodu budemo što dostupniji, korigovali smo rad naše poslovnice. Tako da, od petka 03.04.2020. godine, radno vreme je radnim danom od 9h do 20h, subota je 09h-15h.
U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, Optika Lučić je preduzela sve neophodne mere radi prevencije širenja virusa COVID-19.
 1. Kako bismo maksimalno zaštitili Vaše i zdravlje naših zaposlenih preporučujemo Vam da:
 2. Ukoliko čekate u redu, držite se na preporučenoj udaljenosti u odnosu na ostale klijente i zaposlene
 3. Koristite platne kartice za plaćanje (po mogućstvu obavljate beskontaktno plaćanje
 4. Kupujete online bez odlaska na prodajno mesto kada je god to moguće.
Opšte preventivne mere zaštite od korona virusa
 • Ruke perite sapunom i vodom najmanje 20 sekundi. Van kuće koristite gelove za suvo pranje ruku ili alkohol sprej.
 • Ne dodirujte lice neopranim rukama (usta, oči, nos)
 • Prilikom kašljanja ili kijanja koristite unutrašnju stranu lakta ili maramicu.
 • Izbegavajte rukovanje, grljenje i ljubljenje prilikom pozdravljanja.
 • Izbegavajte okupljanja sa većim brojem ljudi u zatvorenom prostoru.
 • Zatvoren prostor u kom boravite češće provetravajte
 • Ukoliko koristite masku, ona mora da prijanja na lice, da pokriva nos i usta.
sr_RSSerbian